Selecteer een pagina

Kiwa: expertise om kwaliteit te verbeteren

Kiwa is een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering als haar kernactiviteit heeft. Dit wordt ondersteund met inspectie, keuring, technologie, training en consultancy. Kiwa werkt voor opdrachtgevers in tal van sectoren zoals water, energie, bouw, infrastructuur, automotive & transport, agro, feed & food, veiligheid en beveiliging, gezondheid & zorg en milieu. Klanten komen van productie- en procesindustrie, (zakelijke) dienstverlening, openbare en particuliere nutsbedrijven, (lokale) overheid en internationale instellingen.

Kiwa is strikt onafhankelijk en niet betrokken in de productie, de handel of andere activiteiten die de onpartijdigheid van Kiwa in gevaar kunnen brengen. Er is geen externe invloed op de beslissingen of adviezen van Kiwa bij haar taken, zoals certificering, testen, inspectie, technologie of onderzoek.

.

Opdracht aan Het Communicatieplein

Al meer dan 25 jaar verzorgt Het Communicatieplein voor Kiwa vele communicatiemiddelen. De huisstijl is inmiddels diverse keren aangepast. Iedere keer op een subtiele manier en gericht op de markt.

Vanaf 1986 werkt Het Communicatieplein samen met Kiwa. Vele campagnes en communicatie-uitingen zijn in de loop der jaren gemaakt. In 2002, 2013 en 2014 heeft Ferdy Steger als kunstenaar voor Kiwa een vijftal schilderijen gemaakt die tot op heden verwerkt worden in alle communicatie-uitingen. Op deze manier heeft Kiwa een unieke uitstraling en eigen gezicht”.

.