Selecteer een pagina

Het TranSportium

Het TranSportium is een compleet centrum voor sport, duurzaamheid en innovatie. Wereldwijd is deze combinatie uniek en juist dankzij deze combinatie is het goed realiseerbaar.

Concreet betekent dit een toptrainingsbaan en wedstrijdbanen voor topschaatsers, een evenementenhal voor breedtesport en wedstrijden en een multifunctionele sporthal voor gymnastische indoorsporten en andere sporten op top- en breedteniveau. Maar ook een Medisch Centrum (Focuskliniek) met drie specialismen – hart, orthopedie en longen – waarbij onderzoek met behulp van scanapparatuur cruciaal is. Tevens is er een (zorg)hotel en last but not least: het prestigieuze Avenue of Innovation: het laboratorium en het interactief platform voor innovatie.

Opdracht aan het Communicatieplein:

“In 2013 is er door de KNSB een pitch uitgeschreven voor het vervaardigen van een nieuwe schaatstempel. Drie partijen deden mee om de nieuwe schaatstempel te worden. De partij die in Zoetermeer een schaatspaleis wil realiseren vroeg aan het Communicatieplein om de huisstijl, het bidboek en de website te vervaardigen.”