Selecteer een pagina

Nico Smak,Imagineer en conceptontwikkelaar.

Nico Smak, Imagineer en conceptontwikkelaar. Mensen en bedrijven naar een hoger plan tillen dat is zijn passie. Als imagineer maakt hij van niets iets. Wat sluimert, maakt hij vaak wakker en het ondenkbare zet hij om in concrete grootse resultaten. Dat doet hij altijd in co-creatie met zijn klanten.

De mening van Nico over Het Communicatieplein:

“Eigenzinnig en zeer betrokken”

 Het is een groot plezier om met Ferdy te werken. Hij bezit een aantal mooie eigenschappen waardoor het werken met hem nooit op werken lijkt. Professioneel, onverwacht creatief, hartelijk, aanstekelijk eigenzinnig en zeer betrokken. Ik voel mij nooit een klant bij hem. Het voelt als een partner met wie je samen de klus klaart. Gelijkwaardig en respectvol.

 “Nee, dat kan niet” hoor je nooit van hem. Altijd vindt hij een oplossing. Niet zomaar een quick-fix, maar iets waardoor het resultaat veel beter wordt.

Ferdy is een meester in het prettig verbazen. Door zijn jarenlange ervaring en meesterschap komt hij elke keer met briljante nieuwe ideeën.

 Daarbij staat hij ook altijd oprecht open voor feedback. Samen iets moois creëren is zijn credo. Een van de mooiste projecten met Ferdy is het TranSportium. Hiervoor maakte hij onder meer de hele huisstijl, het bidbook en de website. Echt een huzarenstukje dat alom bewondering oogst. Daar zijn we trots op. Als je met hem werkt, weet je dat je het beste krijgt. Betrokkenheid met passie. En dat doet hij moeiteloos, want dat is de aard van het beestje. In dat grote Brabantse lijf huist een echte kunstenaar. Dat uit zich onder meer in de prachtige schilderijen die hij maakt. Ferdy is een bijzonder mens.