Selecteer een pagina

Koninklijke BAM Groep nv

Koninklijke BAM Groep nv ontwikkelt, ontwerpt, bouwt en onderhoudt projecten op het gebied van wonen, werken, transport en recreatie. BAM verenigt werkmaatschappijen die actief zijn in de sectoren Bouw en techniek, Infra, Vastgoed en Publiekprivate samenwerking. BAM behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa. BAM voert wereldwijd projecten uit in meer dan twintig landen.

BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. BAM wil een leidende rol vervullen op het gebied van duurzaam ondernemen.

De mening van Bam over Het Communicatieplein

`Verfrissend`en energiek`

Werken met Ferdy is bijzonder verfrissend. Ferdy is plezierig in de communicatie en weet met de nodige humor zijn benodigde input bij elkaar te krijgen. En bovenal werkt hij heel praktisch en is hij to the point. Daardoor kwamen we snel tot de essentie van de te verkondigen boodschap en sloten de eerste voorstellen direct al heel goed aan op onze gedachten. Tijdens de uitwerking hebben we er enorme vaart in kunnen houden. Ik heb regelmatig moeten lachen om de nachtelijke tijdstippen waarop de e-mails met ontwerpen verstuurd werden. Ferdy barst van de energie en creativiteit en dat is ronduit heerlijk werken! Met veel trots kijken we samen terug op de ontwikkeling van verschillende sites waaronder www.bamcareers.com, en we genieten van de enthousiaste feedback die we krijgen van de gebruikers.