Selecteer een pagina

TROTS

VERWONDERING

NIEUWE ERVARINGEN

NIEUWE VERBINDINGEN

HET VERSCHIL MAKEN

Uw bedrijf schittert. Iedereen kent het en uw portefeuille zit vol. Het Communicatieplein kan u helpen dit droombeeld te realiseren. Dit doen we al decennialang. We lossen uiteenlopende communicatievraagstukken op en we creëren heel diverse communicatievormen. Van technische tekening tot een complete campagne. Wij werken altijd met plezier en dat straalt af op onze producten.

Wij zorgen ervoor dat u trots wordt op uw bedrijf. Uw klant is blij verrast en gaat zich verwonderen over uw knowhow, uw werkwijze en het eindresultaat. Kortom, uw bedrijf steekt voortaan boven het maaiveld uit, en daardoor legt u gemakkelijk verbindingen met uw potentiële opdrachtgevers. Zo kunt u uw kennis en ervaringen glashelder overbrengen. U raakt uw klant. Met onze manier van werken maken wíj het verschil voor úw bedrijf!

Het Communicatieplein is een drukbezocht ontmoetingsplein van vraag en aanbod. Waarin onderscheiden wij ons? We beginnen met een scherpe analyse van uw communicatievraagstuk. En daarmee bouwen we een stevig concept. We werken met topspecialisten op het gebied van marketing, communicatie en creatie.

Afhankelijk van het project wordt een wisselend aantal specialisten ingezet. Dus soms zijn we het grootste communicatiebureau van Nederland, en soms het kleinste. Altijd flexibel, altijd op maat. Pas nadat alles duidelijk en goed werkbaar is, wordt onze creativiteit ingezet. Dankzij deze werkwijze kunnen wij topproducten maken. Producten waar u mee verder kunt.

Het Communicatieplein is allround. Wij vervaardigen communicatie-uitingen voor print en digitale media. Complete campagnes, advertenties, huisstijlen, brochures, jaarverslagen, websites, verpakkingen. Toegespitst op uw specifieke vraag.

Als u unieke creativiteit in hun bedrijfsuitingen wilt, dan bent u bij Het Communicatieplein aan het juiste adres. Wij hebben zowel diepgaande als brede ervaring in grafische vormgeving.

Zoekt u een communicatiebureau dat raakt?

Het Communicatieplein is een creatief en strategisch communicatiebureau Krachtig in het bedenken van strategische en creatieve oplossingen. Zowel in print als crossmediaal. Het Communicatieplein maakt communicatie die onderscheidend is en effectief werkt.

Meer weten bel of mail ons voor een afspraak.

 

Afspraak maken

KLANTEN AAN HET WOORD

Wat mijn klanten over het Communicatieplein vertellen.

PROJECTEN, DIENSTEN EN PORTFOLIO

Op deze pagina tonen we een greep uit het ‘kunnen’ van het Communicatieplein.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Ieder bedrijf zet zich  in voor zijn omgeving? Hier zie je wat het Communicatieplein zoal doet.

“We kiezen voor het communicatieplein omdat dit bureau wél Randstedelijke kwaliteit levert maar zonder Randstedelijke poeha en kosten”.

lees hier meer

George Mentjox

Hoofd Communicatie, Kiwa

“Het is altijd leuk om met Ferdy te werken, hij komt vaak met een idee waar jezelf niet aan denkt”.

lees hier meer

Johan van Beek

Directeur Eigenaar, Sabo Boxtel

“Tijdens de uitwerking hebben we enorme vaart kunnen houden en ik heb regelmatig moeten lachen om de nachtelijke tijdstippen waarop de e-mails met ontwerpen verstuurd werden”.

lees hier meer

Dorien Staal

HRM, BAM

“Een van de mooiste projecten met Ferdy is het TranSportium. Hij maakte hiervoor ondermeer de huisstijl, het bidbook en de website, echt een huzarenstukje”.

lees hier meer

Nico Smak

Directeur Eigenaar, Nico Smak

Download hier ons privacybeleid

Neem contact op met Het Communicatieplein

10 + 2 =